Nyhetsbrev
AktuelltCateringButikenLunchMatlagningskurserMenyförslagBildgalleriOm ossKontakt
Butiken

Veckans matsedel

V.33

MÅNDAG
Pastrami på svensk kotlettrad med rostad foccacia, gröna blad, syrad kål och chilimajonnäs

TISDAG
Kycklingfilé med tzatziki och citronmarinerad zucchini

ONSDAG
Ångad sejrygg med skarpsås, fänkålscrudité och sommarörter

TORSDAG
Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor

FREDAG
Biff a´la Lindström, sky och kryddsmör

Dagens rätt inkl. sallad, bröd och smör: 66:-

Veckans pasta:
Färsk Tortelloni med tomat, semitorkad tomat, mascarpone, rostad prosciutto och broccoli 75:-

Veckans vegetariska:
Vegetarisk kålpudding med kålsås, lingon och äpple 66:-

Just nu på GGS:
Bön- och kantarellburgare i brioche serveras med lingonchutney, västerbottenost och rotsaksslaw  105:-

 911719