Jultallrik 2018

Kall tallrik 1
Inlagd sill (Havtorn & chili, Äpple & pepparrot)
Gubbröra med krispig kavring
Julskinka med hemgjord senap och äppelmos
Kalvsylta och rödbetssallad
Ägghalva med dillmajonnäs & räka
Gravlax och hovmästarsås
Gustavskorv med cornichoner och syltlök
Kokt potatis
Anis- och fänkålsbröd
Vispat smör och julost
Knäcke
Pris: 139:-/person

Kall tallrik 2
Inlagd sill (Havtorn & chili, Äpple & pepparrot)
Hemgravad lax med hovmästarsås
Varmrökt lax & romdressing
Gubbröra med krispig kavring
Julskinka med senap och äppelmos
Kalvsylta och rödbetssallad
Ägghalva med dillmajonnäs & räka
Tjälknöl med balsamico och rödlöksmarmelad
Gustavskorv med cornichoner och syltlök
Kokt potatis
Anis- och fänkålsbröd
Vispat smör och julost
Knäcke
Pris: 179:-/person

Varmt
Köttbullar
Prinskorv
Janssons frestelse
Brysselkål med varmrökt sidfläsk
Glaserade revbensspjäll
90:-/person
Den varma maten serveras som buffé.


Desserter:
Vaniljscheesecake med myltade bär och crunch
Chokladkaka med havtornstryffel
Pris: 65:-/person

Utkörning inom centrala Gävle: 250:-
Hämtning av porslin m.m. inom centrala Gävle: 250:-
Vid beställning av 30 eller fler så ingår utkörning och hämtning inom centrala Gävle
Hyra av tallrik, glas, bestick: 15:-/person ( porslinet lämnas tillbaka odiskat )
Priserna avser catering och inkluderar moms.

Kontakta oss om du vill veta mer »