Nyhetsbrev
AktuelltCateringButikenLunchMatlagningskurserMenyförslagBildgalleriOm ossKontakt
Matlagningskurser

Meny höst & vinter

Italien
Förrätt:
Carpaccio på oxfilé med dijonmajonnäs, rostade pinjekärnor, ruccola, hyvlad parmesan samt foccaica smaksatt med tomat och rosmarin. 

Varmrätt:
Rotolo fylld med ricotta, rostad pumpa och vitlök. Serveras med smörstekt svamp, smörad svampbuljong, buffelmozzarella, krispigt sidfläsk och friterad salvia.

Dessert: 
Vaniljäpple med amarettoglass, brända mandlar och äppelchips.

Frankrike
Förrätt:
Anklevermousse med rosmarinkrutong, fikonsirap, äppelsalsa, färska fikon och krasse.

Varmrätt:
Anka I´orange. Ankbröst med apelsin, apelsinsås och syltat skal. Serveras med potatisstrudel smaksatt med dragon.

Dessert:
Tarte tatin. Fransk äppelkaka med vaniljglass och äppelpuré. 


Gästrikland
Förrätt:
Varmrökt röding med svamp och äppelsallad, krispigt bacon, baconmajonnäs och fröknäcke.

Varmrätt:
Friterad Ockelbokyckling med säsongens grönsaker och svampar i kräft pot au fue. Serveras med kräftost, västerbottenkrisp och frasig potatis.

Dessert:
Mörk chokladsorbet med päronterrine, syltat päron, kaffejord och mackmyraskum.