Nyhetsbrev
AktuelltCateringButikenLunchMatlagningskurserMenyförslagBildgalleriOm ossKontakt
Matlagningskurser

Meny vår & sommar

Meny Gävle:

Förrätt:
Böcklingemulsion med hembakt knäcke, snabbsyrade grönsaker, böcklingkrisp och gröna blad. 

Varmrätt:
Friterad Ockelbokyckling med säsogens grönt i kräft pot au feu, frasig potatis, kräftost och västerbottenkrisp.

Dessert:
Mörkchoklasorbet med inkokt rabarber, syltat päron, kaffejord samt mackmyraskum.

Meny Italien:

Förrätt:
Hemgjord sparrisfylld torteloni med smörad grönsaksbuljong, krispig parmesan samt friterad salvia.  

Varmrätt:
Helstekt havsabborre med fänkål och citron serveras med potatis, spenat, säsongens grönsaker samt en chiliböncreme.

Dessert:
Vaniljrisotto med pistageglass, mandelbiscotti och rabarberchips.

Meny Frankrike:

Förrätt:
Moules mariniére med krispigt sidfläsk, vitlöks- och persiljeemulsion samt hembakt kuvertbröd.

Varmrätt:
Stekt ryggbiff med sauce bearnaise, confiterad småtomat, baconlindad hari couverts och pommes frites.  

Dessert: 
Creme bruleé med mynta, syltade jordgubbar, laktriskrisp och friterad mynta.