Nyhetsbrev
AktuelltCateringButikenLunchMatlagningskurserMenyförslagBildgalleriOm ossKontakt
Menyförslag

Förrätter

Höst/vinter
Sotad regnbåge från Karlslunds fisk med höstsvamp, äpple, krispigt bacon, baconmajonnäs och hembakt fröknäcke. 115:-

Chevice på svenska smaker med forellrom, lökchips och dill- och gräslökscreme 110:-

Gravad- och rökt kycklingballotine på Ockelbokyckling med lingonchutney, inlagt äpple, salta kavringssmulor och krasse. 99:-

Kryddgravad "råbiff" med confiterad äggula, friterad rödbeta, whiskeysenap, inlagd gurka och granpulver. 115:-

Rökt älgstek med rårörda hjortron, granskott, syltad svampsallad och krispigt rågbröd. 125:-

Vegetarisk: Bakad kålrotscarpaccio med morotspuré, huvlad fänkål, rostade nötter, parmesan och färska örter. 99:- 


Vår/sommar
Sotad regnbåge från Karlslunds fisk med friterat skinn, böcklingmajonnäs, hembakt knäcke och dillgurka 115:-

Rökt torsk med vit sparris, forellrom, brynt smör, fänkål och syrad lök. 110:-

Gravad- och rökt kycklingballotine på Ockelbokyckling med nässelmajonnäs, granskott, salta brödchips och picklad blomkål. 99:-

Kryddgravad "råbiff" med confiterad äggula, whiskeysenap, friterad beta, inlagd gurka och granpulver. 115:-

Vegetarisk: Bakad kålrotscarpaccio med morotspuré, hyvlad fänkål, rostade nötter, parmesan och färska örter. 99:-

Leveranskostnad tillkommer på priserna, från 250:-.
Priserna gäller vid leverans eller avhämtning hos oss. Annat pris gäller då vår personal serverar maten.
Minsta beställning 10 st. Om ni är färre än 10 personer kontakta oss för andra alternativ.