Nyhetsbrev
AktuelltCateringButikenLunchMatlagningskurserMenyförslagBildgalleriOm ossKontakt
Menyförslag

Nyårsmeny 2017

Meny 1

Förrätt

Hummerbisque
Skaldjurssallad, dillkrutong samt fänkål- och potatischips

Vegetarisk
Tryfflerad Karl-Johan vichyssoise
Dillkrutong samt fänkål-och potatischips

Vinrekommendation: Charles Mignon nr 7719

Varmrätt

Lågtempererad dovhjortstek
Jordärtskockscreme, syltade lökar, portvinssky, rönnbär, kål och pommes Anna

Vegetarisk
Kantarellrisotto
Med friterad getost, syrade betor och rostade nötter

Vinrekommendation: Amarone Classico nr 12363

Dessert

Nötbrownie
Champagnemousse, lingon, salt kola samt brända mandlar

Dessertvin: Rosehip Icewine nr 30051

Pris: 445/Person 

 

Meny 2

Förrätt

Rökta räkor
med tryffelaioli och vitlöksfoccacia

Varmrätt

Lågtempererad vildsvinstek
med potatisgratäng, ragu på rött vin, varmrökt sidfläsk, smålök och svamp

Dessert

Chokladmousse
med syltade cumquats, blodapelsincreme och mandelbiskvi

Pris: 299/person


Önskar du snittar? Hör av dig till oss.

Nyårsbuffé
Rökt vildandbröst med lingonchutney och kål
Skaldjurssallad med dill och havtorn
Kallskuren älgstek med rönnbär, äpple och portersås
Västerbottenpaj toppad med löjrom
Friterad boxholm- och potatisstrudel
Saltbakad och rökt rotselleri med syltad svamp
Balsamicobetor med rostade frön och getost
Grönsallad med örter och skott
Utvalda ostar från lokala producenter med hemkokt marmelad
Vispat gransmör & rågbröd
299 / person 

Vitt vin: Dreissigacker nr 5913.
Rött vin: Borgogne Rouge nr 5475.

Vi har ingen gräns för hur några eller hur många man måste beställa.
Priserna gäller vid hämtning hos oss på Nygatan 7. Butiken har öppet mellan 11.00-14.00
Utkörning inom Gävle: 400:-. Leverans sker senast 16.00. 
Hämtning av porslin m.m.: 400:-  (sker tidigast tisdag 2/1)
Hyra av tallrik, glas och bestick: 15:-/person( i priset ingår diskning)

Vi behöver din bokning senast Onsdag 28/12. Om du behöver avboka något så behöver vi din avbokning senast 29/12. 
Är du sent ute? Ring eller maila oss så försöker vi ordna något.
026-189900

Från den 23/12 tom 27/12 kan vi endast ta emot bokningar via mail. Ring 0705823328 om ni ändå behöver komma i kontakt med oss under dessa dagar. Men vi ser gärna att bokningarna i första hand går via mail gefle@geflegourmetservice.se. Från 28/12 kan vi åter ta emot samtal via telefon 026-189900 mellan 8-16.