Nyårsmeny 2018

Snittar:

Liten löjromstoast med picklad lök och vispad fraiche 40/st

Picklad rödbetsblomma med dillpesto 30/st

Nyårsmeny 1

Förrätt:
Hummerbisque med skaldjurssallad och dillkrutong
(Vitt vin Susana Balbo Nr 94620, 159:-)

Varmrätt:
Lågtempererat Dovhjortslår med portvinsbrässerad smålök- och rökt sidfläsk. Serveras med Pommes Anna och picklade vinbär
(Rött vin Amarone Classico Nr 12363, 219:-)

Dessert:
Hallontartlette med ganache, rårörda hallon, nötkross och kolafrosting
(Dessertvin Brochet Nr 4655, 129:-)

479

Nyårsmeny 2

Förrätt:
Rökta räkor med tryffelaioli och surdegsfoccacia

Varmrätt:
Tjälknöl på vildsvinsinnanlår med ragu på rödvin, sidfläsk, smålök och svamp. Serveras med potatisgratäng

Dessert:
Citronmarängpaj

299

Vegetarisk meny

Förrätt:
Jordärtskocksoppa med pocherat ägg, fänkålscrudité och dillkrutong

Varmrätt:
Kantarellfyllda kroppkakor med lingon-och belugachutney, brynt smör och salt kålkrisp

Dessert:
Hallontartlette med ganache, rårörda hallon, nötkross och kolafrosting

375

Nyårsbuffé
(Rött vin: Monti Garbi Nr 5328, 124:-
Öl:Jädraöl Yummie Nr 33116, 26:90:-)

Varmrökt- och örtgravad kycklingfilé

Tjälknöl på vildsvin

Ragu på rödvin, sidfläsk, svamp och smålök

Paj på grönkål, fårost och valnötter

Rostad rödkål, apelsin, kummin och frön

Rostad vintersallad med senapsfrö och örter

Potatisgratäng

3 utvalda ostar med hemkokt marmelad

Vispat smör och filmjölkslimpa

299

Lägg gärna till någon av våra goda nyårsdesserter!

Citronmarängpaj 79

Hallontartlette med chokladganache, rårörda hallon, nötkross och kolafrosting 115

All mat är färdiglagad. Vissa delar ska värmas i ugn eller kastrull. Beskrivning bifogas.

Vi har ingen gräns för hur några eller hur många man måste beställa.

Priserna gäller vid hämtning hos oss på Nygatan 7. Butiken har öppet nyårsafton mellan 11.00-14.00 för avhämtning.

Utkörning inom Gävle: 400:-. Leverans sker senast 16.00.

Hämtning av porslin m.m.: 400:- (sker tidigast tisdag 2/1)

Hyra av tallrik, glas och bestick: 15:-/person ( i priset ingår diskning)

Vi behöver din bokning senast torsdag 27/12. Om du behöver avboka något så behöver vi din avbokning senast 28/12.

Är du sent ute? Ring eller maila oss så försöker vi ordna något.

026-189900 eller maila gefle@geflegourmetservice.se

Från den 23/12 tom 26/12 kan vi endast ta emot bokningar via mail eller via länken nedtill. 27/12 tas bokningar emot via mail eller 070 5823328. Från 28/12 kan vi åter ta emot samtal via telefon 026-189900 mellan 8-16. Övriga tider hänvisar vi till mail eller länken nedtill.

Välkommen med er bokning.

Boka din nyårsmeny här >>