Catering Sandviken

Vi på Restaurang Sandbacka Park i Sandviken erbjuder catering av hög kvalitet till rätt pris. Noga utvalda råvaror är självklart och allt vi levererar är fräscht och färskt. Vi skräddarsyr maten för just ditt evenemang och anpassar oss helt efter dina önskemål. Vårt motto är att ingenting är omöjligt!

Leverans av maten

Vi levererar maten direkt hem eller till företaget. Föredrar du att hämta din beställning gör du det hos oss i Sandbacka Park. Hämtningen av det gods som följer med beställningen hämtar vi i överenskommelse med er nästkommande vardag. Leveransavgiften varierar beroende på geografiskt avstånd och tillgänglighet.

Hur levereras maten

All vår mat kommer upplagd på fat och i skålar, färdig att ställa fram direkt på bordet eller buffén. Varma rätter levereras i värmeboxar, vilka enkelt pluggas in i ett vanligt vägguttag för att bibehålla värmen. Vi kan även leverera maten kall om ni vill värma den själva direkt på plats. Vi ordnar givetvis vegetarisk mat eller specialkost för de personer som har allergier, etc.

Porslin, glas, bord, stolar, dukar, servetter

Till din matbeställning kan du även beställa tallrikar, bestick, glas, dukar, termosar och allt det som kan tänkas behövas till festen. Porslinet lämnar ni tillbaka odiskat i sitt emballage. Dukar och servetter lämnas tillbaka otvättat.

Förkommet gods

Trasigt, skadat eller saknat gods debiteras extra utifrån gällande prislista. Var därför noggranna när ni packar tillbaka skålar, fat, tallrikar, etc.

Serveringspersonal

Behöver ni hjälp med servering, kockar, barpersonal, etc. har vi erfaren personal som hjälper er under festen. Vi tar hand om dukning, mat- och dryckesservering, transporter etc. Vår personal kostar från 395:-/timme inkl. moms. Minsta debitering är 4 timmar för varje personal.

Provsmaka meny

Tyvärr är det inte möjligt då det ibland tar upp till flera dagar att laga en meny. Naturligtvis kan vi lova att vi tillagar en meny som passar er och ert arrangemang.

Ändringar i beställning

Alla ändringar måste vara oss tillhanda senast tre hela arbetsdagar före leverans. Vid större arrangemang cirka 10 arbetsdagar före. Glöm inte bort vegetarianer eller annan specialkost såsom gluten- eller laktosfria alternativ.

Avbokning

Vid avbokning eller ändringar av antal senare än 3 dagar innan beställning så debiteras fullt pris.

Priser

Alla priser inkluderar moms om inget annat är angivet.

Kontakta oss om du vill veta mer »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK