Nyårscatering 2020

Publicerad: 18/11

Nyårsmeny 1

Förrätt:
Rostad räksoppa med hummersallad och krispig surdeg

Varmrätt:
Innanlår från Dovhjort med rostad vitlökssås, inkokta smålökar, brynt Karl-Johansmör, picklade tranbär och Pommes Anna

Dessert:
Hallontartlette med lakritskola, sockrade hallon, salt mandelkross och maräng

479/person

 

Nyårsmeny 2

Förrätt:
Rökta räkor med tryffelaioli och vitlöksbröd

Varmrätt:
Kalvfilé med grönpepparsås med cognac, vintersallad. Serveras med potatisgratäng

Dessert:
Björnbärspaj med vit chokladmousse

349/person
 

Vegansk meny

Förrätt:
Blomkålssoppa med tryffel, surdeg, salvia och picklad pumpa

Varmrätt:
Kantarellfylld savoydolme med lingon-och belugachutney, sojamajonnäs och salt kålkrisp

Dessert:
Hallon- och marängbakelse: halloncurd, sockrade hallon, salt mandelkross och kikärtsmaräng

379/person

 

Nyårsbuffé

Varmrökt- och örtgravad kycklingfilé

Hjortstek

Ragu på rödvin, sidfläsk, svamp och smålök

Paj på grönkål, fårost och valnötter

Rostad spetskål med apelsin, kummin och frön

Rostad vintersallad med senapsfrö och örter

Potatisgratäng

3 utvalda ostar med hemkokt marmelad

Vispat brynt smör och filmjölkslimpa

299/person

 

Lägg gärna till någon av våra goda nyårsdesserter till buffén!

Björnbärspaj med vit chokladmousse 95/st

Hallontartlette med lakritskola, sockrade hallon, salt mandelkross och maräng 115/st

 

All mat är färdiglagad. Vissa delar ska värmas i ugn eller kastrull. Beskrivning bifogas.

Vi har ingen gräns för hur några eller hur många man måste beställa.

Priserna gäller vid hämtning hos oss på Nygatan 7. Butiken har öppet nyårsafton mellan 10.00-13.00 för avhämtning.

Utkörning inom Gävle: 400:-. Leverans sker senast 16.00.

Hämtning av porslin m.m.: 400:- (sker tidigast tisdag 2/1)

Hyra av tallrik, glas och bestick: 15:-/person ( i priset ingår diskning)

Vi behöver din bokning senast 27/12. Om du behöver avboka något så behöver vi din avbokning senast 28/12.

Är du sent ute? Ring eller maila oss så försöker vi ordna något.

026-189900 eller maila gefle@geflegourmetservice.se

 

Från den 23/12 tom 26/12 kan vi endast ta emot bokningar via mail eller via länken nedtill. Från 27/12 tas bokningar emot via mail eller via länken nedtill eller 8.00-16.00 via 026-189900. Övriga tider hänvisar vi till enbart mail eller länken nedtill.

Välkommen med er bokning.

Boka din nyårsmeny här >>

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK