Nyårsmeny 1
Förrätt:
Rostad räksoppa med hummersallad och krispig surdeg
Varmrätt:
Innanlår från Dovhjort med rostad vitlökssås, inkokta smålökar, brynt Karl-Johansmör, picklade tranbär och Pommes Anna
Dessert:
Hallontartlette med lakritskola, sockrade hallon, salt mandelkross och maräng
479/person
Nyårsmeny 2
Förrätt:
Rökta räkor med tryffelaioli och vitlöksbröd
Varmrätt:
Kalvfilé med grönpepparsås med cognac, vintersallad. Serveras med potatisgratäng
Dessert:
Björnbärspaj med vit chokladmousse
349/person
Vegansk meny
Förrätt:
Blomkålssoppa med tryffel, surdeg, salvia och picklad pumpa
Varmrätt:
Kantarellfylld savoydolme med lingon-och belugachutney, sojamajonnäs och salt kålkrisp
Dessert:
Hallon- och marängbakelse: halloncurd, sockrade hallon, salt mandelkross och kikärtsmaräng
379/person
Nyårsbuffé
Varmrökt- och örtgravad kycklingfilé
Hjortstek
Ragu på rödvin, sidfläsk, svamp och smålök
Paj på grönkål, fårost och valnötter
Rostad spetskål med apelsin, kummin och frön
Rostad vintersallad med senapsfrö och örter
Potatisgratäng
3 utvalda ostar med hemkokt marmelad
Vispat brynt smör och filmjölkslimpa
299/person
Lägg gärna till någon av våra goda nyårsdesserter till buffén!
Björnbärspaj med vit chokladmousse 95/st
Hallontartlette med lakritskola, sockrade hallon, salt mandelkross och maräng 115/st
All mat är färdiglagad. Vissa delar ska värmas i ugn eller kastrull. Beskrivning bifogas.
Vi har ingen gräns för hur några eller hur många man måste beställa.
Priserna gäller vid hämtning hos oss på Nygatan 7. Butiken har öppet nyårsafton mellan 10.00-13.00 för avhämtning.
Utkörning inom Gävle: 400:-. Leverans sker senast 16.00.
Hämtning av porslin m.m.: 400:- (sker tidigast tisdag 2/1)
Hyra av tallrik, glas och bestick: 15:-/person ( i priset ingår diskning)
Vi behöver din bokning senast 27/12. Om du behöver avboka något så behöver vi din avbokning senast 28/12.
Är du sent ute? Ring eller maila oss så försöker vi ordna något.
026-189900 eller maila gefle@geflegourmetservice.se
Från den 23/12 tom 26/12 kan vi endast ta emot bokningar via mail eller via länken nedtill. Från 27/12 tas bokningar emot via mail eller via länken nedtill eller 8.00-16.00 via 026-189900. Övriga tider hänvisar vi till enbart mail eller länken nedtill.
Välkommen med er bokning.