Vegetariskt/veganskt 2020

Det kalla

Portabello ”sill” med havtorn

Senaps ”sill” på aubergine och hemgjord dillsenap

Rökt rotselleri med tångrom och dill

Gravad morot med hovmästarsås

Griljerad kålrot med senap och äppelmos

Ägghalva med tångrom, majonnäs och dill

Grönkålssallad med apelsin och fänkål

Småvarmt

Solrosbollar

Vegansk jansson ( sojamjölk, ansjoviskryddad aubergine)

Vintersallad: brysselkål, betor, pumpakärnor

Dessert:
Vegansk chokladmousse med sockrade bär

Kanel- och dadelbollar

Maten kan fås som buffé eller upplagd på tallrik.

Buffé med det kalla och det varma inkl. dessert: 325 inkl. moms (290 exkl.)

Tallrik kall: 129 inkl. moms (115 exkl.)

Tallrik småvarmt: 79 inkl. moms (71 exkl.)

2 sorters dessert: 89/person inkl. moms (71 exkl.)

Vi reserverar oss för ändringar i menyn



Utkörning inom centrala Gävle: 250 inkl moms/223:- exkl. moms
Hämtning av porslin m.m. inom centrala Gävle: 250 inkl moms/223:- exkl. moms
Vid beställning av 30 eller fler så ingår utkörning och hämtning inom centrala Gävle
Hyra av tallrik, glas, bestick, dessertsked: 18:-/person (16kr exkl.)
( porslinet lämnas tillbaka odiskat )


Priserna avser catering.
Vi reserverar oss för ändringar i menyn

Kontakta oss om du vill veta mer »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK